14
Tra
Hitovi: 81

Jučer je u prostoru mjesnog doma u Novoj Jošavi održan  zbor građana toga MO gdje su uz predsjedništvo bili prisutni gradonačelnik Josip Nemec, zamjenik gradonačelnika Darko Žužak, voditelj LAG-a Papuk Saša Rister i direktor komunalnog poduzeća Papuk d.o.o i Voda d.o.o. Zoran Stošić.

 

Nakon uvodne riječi predsjednika Mjesnog odbora Ivana Prše, isti je iznio i izvješće o radu Mjesnog odbora za 2016. godinu, a financijsku izvješće iznio je član Mjesnog odbora Ivan Grgurić.

U planu rada predsjednik Prša naveo je daljnje aktivnosti adaptacije mjesnog doma, uređenje napuštenih okučnica, uređenje poljskih puteva, suradnju s DVD-om te sudjelovanje u gradskim manifestacijama.

Nakon iznošenja plana mještanima se obratio gradonačelnik Nemec koji je objasnio razloge održavanja Zborova građana :”Vodstvo Mjesnog odbora mora izvještavati mještane o svome radu kako bi i oni svojim mišljenjima i prijedlozima mogli utjecati na napredak svoga mjesta.”

Predsjednik Prša otvorio je raspravu u kojoj su mještani mogli postavljati pitanja i davati prijedloge. Postavljala su se pitanja o održavanju poljskih puteva, rješavanja problema zapuštenih okućnica, izgradnja kanalizacijskog sustava, izgradnja pješačkih staza kroz mjesto itd. na koja su odovarali gradonačelnik i ostali nazočni iz gradskih tvrtki i službi. 


                                                      

 

 

Tko je online

Imamo 67 gostiju i nema članova online

Broj posjeta

457491
Danas
Jučer
Ovaj tjedan
Prošli tjedan
Ovaj mjesec
Prošli mjesec
74
119
1246
303128
4815
5626