09
Lip
Hitovi: 184

Grad Orahovica od danas  i službeno ima gradonačelnicu, budući da je novoizabrana gradonačelnica, Ana Marija Petin, danas  preuzela vlast od svoga prethodnika, Josipa Nemeca, koji je gradonačelničku dužnost obnašao u protekla  tri mandata.

Uz bivšeg gradonačelnika Nemeca i njegove  najbliže suradnike,  preuzimanju gradske izvršne vlasti, pored gradonačelnice Petin, bio je nazočan i njezin zamjenik, Dalibor Fofonjka.

Gradonačelnica Petin je kazala kako će , zajedno sa svojim zamjenikom, Daliborom Fofonjkom,  narednih dana anlizirati  sva  preuzeta izvješća  kako bi se upoznali sa stanjem u gradu,  i najavila da će provoditi program temeljem kojeg su dobili povjerenje birača. To konkretno znači, kazala je gradonačelnica, da će se u vođenju Grada, "bazirati na razvoju gospodarstva". Budući počinje i turistička sezona na Jezeru, gradonačelnica je najavila i konkretne aktivnosti vezane uz, posebno, kupališnu sezonu, te novi način rada na Jezeru.

"kada sam preuzeo  dužnost gradonačelnika,  Grad je bio u minusu oko 600.000 . bez projekata, bez programa i razvojnih vizija, a danas je na gradskim računima  oko 15 milijuna kuna ", kazao j bivši gradonačelnik, Josip Nemec. Čestitajući svojoj nasljednici izrazio je uvjerenje da će ona, sa svojim zamjenikom  i suradnicima, privesti kraju započete gradske projekte i  "voditi Grad u smjeru razvoja", i u tom joj obećao punu potporu.


                                                      

 

 

Tko je online

Imamo 75 gostiju i nema članova online

Broj posjeta

457491
Danas
Jučer
Ovaj tjedan
Prošli tjedan
Ovaj mjesec
Prošli mjesec
74
119
1246
303128
4815
5626