06
Ruj
Hitovi: 374

Kolonijom slikara amatera i ove godine započinje program obilježavanja Dana općine Zdenci. Sudionici kolonije bili su članovi likovnih udruga iz Belišća, Osijeka, Čepina, Valpova , Suhopolja i Virovitice.

 

Načelnik općine Tomislav Durmić i predsjednica općinskog vijeća Vidica Kovačević riječima dobrodošlice pozdravili su sudionike ove slikarske kolonije i proveli s njima cjelodnevno druženje.

Na ovoj likovnoj koloniji, koja se tradicionalno održava u Zdencima, nastala je lijepa zbirka slika koju će sudionici kolonije pokloniti organizatoru - općini Zdenci, čime će postojeća zbirka u muzejsko galerijskom prostoru biti bogatija za još nekoliko lijepih slika rađenih različitim tehnikama od akrila, akvarela i pastela do ulja na platnu.

U znak zahvalnosti na ovoj donaciji načelnik općine upriličio je za sve sudionike zajednički ručak izražavajući zadovoljstvo i želju za nastavkom ovako lijepe suradnje, a u i me sudionika ove kolonije zahvalnost na gostoljubivosti i lijepom druženju izrazio je predsjednik likovne udruge BEL-ART iz Belišća gospodin Ivan Vajda, rođeni Zdenčanin.

Održavanje ove kolonije uz Općinu Zdenci pomoglo je poduzeće Voda d.o.o Orahovica i Virovitičko podravska županija .


                                                      

 

 

Tko je online

Imamo 65 gostiju i nema članova online

Broj posjeta

457491
Danas
Jučer
Ovaj tjedan
Prošli tjedan
Ovaj mjesec
Prošli mjesec
74
119
1246
303128
4815
5626