02
Svi
Hitovi: 194

U subotu 29. travnja u velikoj Gradskoj vijećnici održan je zbor građana mjesnog odbora Merkur na koje su uz predsjednika i čanove vijeća Mjesnog odbora nazočili gradonačelnik grada Orahovice Josip Nemec, zamjenik gradonačelnika Darko Žužak, zamjenica pročelnika jedinstvenog upravnog odjela Grada Orahovice Irela Strabić, direktor poduzeća Papuk d.o.o. i Voda d.o.o. Zoran Stošić, direktorica tvrtke Ružica grad d.o.o. Tamara Petrović i voditelj LAG-a Papuk Saša Rister.

Predsjednik Mjesnog odbora Vlado Karakaš podnio je izvješće o radu i financijsko izvješće Mjesnog odbora za 2016. godinu te plan rada u narednom periodu.  Nakon predsjednika Mjesnog odbora građanima se obratio gradonačelnik Nemec koji je objasnio zašto se moraju održavati Zborovi građana i zašto vodstvo Mjesnog odbora mora izvještavati građane o svome radu.

Na održanom Zboru građana raspravljalo se o problemima s kanalima koji dovode oborinsku vodu sa brda prema Orahovici, o sanaciji pješačke staze od skretanja za Novu Jošavu prema centru grada i o raznim drugim problemima i planovima.


                                                      

 

 

Tko je online

Imamo 77 gostiju i nema članova online

Broj posjeta

457491
Danas
Jučer
Ovaj tjedan
Prošli tjedan
Ovaj mjesec
Prošli mjesec
74
119
1246
303128
4815
5626